Företagare med hästkrafter

May 12, 2018 Uncategorized

Företagare med hästkrafter

2004 flyttade Slavica Kovacevic till Sverige från forna Jugoslavien där hon är född. I väntan på sitt uppehållstillstånd arbetade hon som pedagog hos migrationsverket och efter fyra år i Sverige kunde hon starta eget företag. Mentorn Lena Olander kom in i bilden 2010 och har betytt mycket för Slavica och företaget Bessie Städ som idag har fem anställda.

Lena hjälpte mig med allt från ekonomi till arbetskläder.

Hon kunde förklara hur det svenska sam. hållet fungerade och hjälpte mig att få struktur på mitt företag. Lena är i botten marknadsekonom och har bland mycket annat startat upp Miami Busness magazine. arbetat både i Miami och Bangkok och har idag flera styrelseuppdrag. Hon är också en erfaren men. tor som vet vad som krävs av en företagare. Som adept bör du veta vad du har att erbjuda och vart du vill nå. Med en klar ide rätt kunskap och mycket entusiasm når du långt. Det är en kärt återseende mellan det före detta mentorparet på Åbytravbana. där Slavica och hennes anställda dagligen ser till att det är rent och snyggt. Hon är en mycket ambitiös företagare som arbetar långa dagar och prioriterar sitt företag före allt annat. Känslan av frihet och självbestäm. mande som företagandet innebär är en av drivkrafterna.

Min mentor är mitt hjärta.

Med hennes hjälp slipper jag ha allt i huvudet själv och jag kan till hun. dra procent rekommendera andra att gå med i mentorprogrammet! Särskilt bra är det om du inte är född i Sverige så att någon kan hjälpa dig att förstå svenska normer och kulturella skillnader.
Lena instämmer.

En bra mentor hjälper till att strukturera upp företaget, hittar nya lösningar och nya affärer.

För mig var bland det viktigaste att se till att min adept mådde bra och kunde sova gott om natten. Det skrattas mycket de två emellan och de diskuterar ivrigt hur Slavica kan gå vidare för att expand. era sitt företag ytterligare.

Jag vill jobba i 50 år till! Säger hon med ett stort leende.

Share: